Wie zijn wij

De Stichting Sinterklaas is een organisatiebureau gespecialiseerd in Sinterklaas amusement. Wij bestaan uit een collectief van professionele artiesten en staan garant voor een onvergetelijke Sinterklaasbeleving. Met prachtige kostuums, professioneel haaren grimewerk, subliem samenspel en een flinke dosis improvisatietalent voeden wij de fantasie die het sprookje werkelijkheid maakt.

Het team van Stichting Sinterklaas is gespecialiseerd in het op professionele wijze vertolken van Sinterklaas en zijn Pieten. Onze acteurs weten door hun jarenlange ervaring als geen ander indruk te maken op de kinderen. Daarnaast vindt u bij De Stichting Sinterklaas alles wat u nodig heeft voor een geslaagd Sinterklaasfeest.

Ook is de Stichting Sinterklaas bekend van de Stoomboot-dagen. Tijdens deze dagen, de Stoomboot/ Pakjesbootdagen, geeft Sinterklaas kinderen de kans om samen met hun papa en mama, oma of opa of anderen, aan boord te komen kijken. https://www.pakjesboot.nl

Aan boord kunnen de kinderen zien hoe de Sint en zijn Pieten leven en werken. In de kombuis maken de pieten pepernoten, marsepein, borstplaat en ander lekkers. In het pakjeskamer zijn de Inpakpieten koortsachtig bezig alle cadeaus voor de kinderen van Nederland in te pakken. En als de kinderen heel stilletjes doen mogen ze ook nog een blik werpen in de slaapkamer van Sinterklaas. In de werkkamer ontmoeten de kinderen de Sint achter zijn bureau bij de haard en met het Grote Boek van Sinterklaas.

Neem een kijkje op onze website en reserveer tijdig Uw huisbezoek, bedrijfsbezoek of schoolbezoek.

De pakjesboot

Namens team Stichting Sinterklaas {onderdeel van Stichting Sinterklaasmagazijn}
Wensen wij uw een heel fijn Sinterklaasfeest.